duminică, 7 decembrie 2014

Tudor Ionescu, probleme?

Seful formal al legionarilor din Romania, ala numit de sistem(kgb) pentru a manipula fraierii ce nu au treaba prin cluburi, baruri ori discoteci, dar carora le plac banii primiti moca de la baietii cu ochi albastri, a vrut sa treaca Prutul in R.Moldova chiar in preziua alegerilor parlamentare. Cum autoritatile de dincolo de Prut erau fripte inca din luna aprilie 2009, atunci cand Chisinaul a fost vandalizat sub pretextul schimbarii oligarhilor comunisti cu urmasii acestora, pretinsi liberali, democrati ori liberal-democrati, acestea au fost, de aceasta data vigilente, aplicandu-i pe loc corectia necesara. Tudor Ionescu nu a mai apucat sa treaca Prutul, primind o interdictie pe pasaport ce tine pana in data de 20 decembrie 2014.
Cu aceasta ocazie au aflat si cei din SIE ca Rusia urmareste ca alegerile din R.Moldova sa se desfasoare in liniste. Si a fost liniste.
Nu stiu cu cati bani a fost recompensat Tudor pentru aceasta miscare, dar stiu ca nu lucreaza pentru sume ce se termina in doua zerouri. Si mai stiu ca toti banii ii ia el, dupa cum se vede si in imaginea de mai sus. Observati cum cel care mananca singur din farfurie este chiar Tudor Ionescu. Nu imparte nimic cu nimeni. Rusinica!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu